“Muistakaa, että maanantai ei ole mörkö vaan mahdollisuus”

DSC02500DSC02509DSC02556DSC02557DSC02560DSC02587

Hirmuisesti motivoivia taiteilijoita, mielenkiintoisia kirjoja, kulttuuririentoja ja läheisiä ihmisiä. Oon ollut muutamia kuoppaan tipahteluja lukuunottamatta perushyvällä tuulella jonkin aikaa. Tampereelle oon kotiutunut kivasti, tänne on aina ilo palata Keski-Suomen retkiltä. Tässä kuussa on ehditty jo käydä Valoa festivaaleilla ja tehdä vegaanisen laskiaispullan metsästysretki. Oon käynyt muutamissa taidenäyttelyissä ja myynyt lippuja Arktisen upeeta -elokuvafestareilla. Roudasin kyseisessä tapahtumassa tuoleja myös eräässä pergamenttihallissa ja se paikka oli upea. Näin vaan päässäni kuinka siellä saisi vaikka minkälaisia musa- ja teatterinäytöksiä aikaiseksi. Semmoinen autio ja vähän pelottavakin hallitila, jossa seinistä roikkui repaleita ja ilma tuoksui sellaiselta kellarimaisen homeiselta. Siellä oli omanlaistaan tunnelmaa.
Tämä vuosi on myös alkanut elokuvapainotteisesti. Kirjaston musiikilliset DVD-löydökset ja itkut aiheuttanut Danish Girl leffateatterissa.

Tänään juhlitaan ystävyyttä. Mulla on onnea, että elämässä on monia tärkeitä ihmisiä. Kiitos teille, arvostan teitä ja ootte mielessä jokainen päivä ilman mitään erityisiä ystävänpäiviäkään. Tuohon päivityksen alkuun pistin ihanan Patti Smithin elämänohje-pätkän, josta voitte jokainen imeä vähän positiivisuutta päiväänne. 🙂

Leave a comment